Aanslag en graffiti professioneel laten verwijderen

Het verwijderen van aanslag en graffiti van uw gevel vereist een speciale expertise en dat kunt u met een gerust hart aan de professionals van VDR Gevelreiniging overlaten. Onze vakmannen verwijderen grondig alle organische vervuiling, zoals witte of zwarte aanslag op de gevel. Ook chemische vervuiling als graffiti en verf kunnen wij gemakkelijk van de gevel verwijderen. Dit doen we door middel van verschillende technieken zoals lage- of hogedrukreiniging, chemische reiniging of zandstralen. We stemmen de reinigingstechniek af op het materiaal en de staat van de gevel, zodat we geen schade aanrichten tijdens het reinigen.

Bel: 026 2134499Contactformulier

Groene aanslag op de gevel verwijderen doen wij zo

Groene aanslag komt vaak voor op vochtige en schaduwrijke plekken. Vooral in het najaar komen algen en mossen veelvuldig op gevels voor. Mossen en algen kunnen prima tegen een harde, stenen ondergrond en hechten zich graag aan onze buitenmuren en gevels. Een manier om groene aanslag op uw gevel te verwijderen is door middel van een hogedrukspuit met heel heet water. Dit kunt u zelf doen, maar u dient hierbij op te passen met de harde straal. Stuc en cement zijn zachte ondergronden en de kans op beschadiging is groot wanneer u niet goed weet hoe u te werk moet gaan. Wij passen de techniek aan op staat en het materiaal van de gevel en kunnen de groene aanslag professioneel voor u verwijderen. Dit alles tegen een zeer schappelijke prijs. Onze impregneermiddelen zorgen vervolgens voor een duurzame oplossing tegen mosgroei, algen en schimmel. Hierdoor heeft uw muur of gevel weer een representatieve uitstraling voor de komende jaren.

Zwarte aanslag op gevels verwijderen

Naast groene aanslag is zwarte aanslag ook een veel voorkomende vervuiling op bakstenen en gevels. De zwarte aanslag ontstaat door vervuiling en kleine roet- en vuildeeltjes in de lucht. U kunt proberen dit zelf van uw gevel te verwijderen, maar na verloop van tijd zal de vervuiling onherroepelijk terugkeren. U kunt het beter direct door specialisten laten verwijderen. Net als bij het verwijderen van groene aanslag kunnen we zwarte aanslag verwijderen met behulp van milieuvriendelijke producten en door middel van stralen. We bekijken eerst de gevel en stemmen daar onze methode van reiniging op af. Zo heeft u een veilige maar zeer effectieve manier van reiniging die veilig is voor uw pand.

Gevel voor het verwijderen van aanslag en graffiti

Voor reiniging

Gevel voor het verwijderen van aanslag en graffiti

Na reiniging

Ook gespecialiseerd in graffiti verwijderen

Zit er graffiti tegen uw pand en wilt u daar graag vanaf? Onze vakmensen verwijderen graffiti van allerlei ondergronden zoals steen, metaal, glas, hout en kunststof. De methode is afhankelijk van de te behandelen ondergrond. Het verwijderen van graffiti verzorgen we in eerste instantie met stoomreiniging. De stoom wordt dan onder hete druk tegen de buitengevel gespoten. Hierdoor lost de verf op. Wanneer de graffiti echt hardnekkig is, brengen we eerst een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel aan op de muur en spuiten we vervolgens met een hogedrukreiniger de muur schoon. Een andere manier van graffitiverwijdering is door middel van zandstralen. Wilt u voorkomen dat er weer graffiti op uw muur wordt gespoten? Wij kunnen na het reinigen een anti graffiti coating aanbrengen, waardoor de verf niet meer kan hechten op de ondergrond.

Vraag gevelreiniging aan!

VDR Gevelreiniging biedt specialistische reiniging voor elk type gevel aan. Of het nu gaat om algenverwijdering, graffitiverwijdering of het verwijderen van groene, zwarte of witte aanslag, wij hebben altijd een passende oplossing voor u! De kosten hiervan bepalen wij aan de hand van een aantal punten zoals de gradatie van vervuiling, het aantal m2 en de aard van het te reinigen materiaal. Nog niet overtuigd? We kunnen zelfs een proefstuk voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een gedegen advies of voor een offerte op maat.

Bel: 026 2134499Contactformulier