Wilt u een cementsluiter van de muren verwijderen?

Een cementsluier is een dun laagje voegmortel dat achter kan blijven na het voegen van muren en gevels. Het zorgt voor een waas over de bakstenen en versluiert het mooie aanzicht van de gevel. Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht wat is opgeleverd met zo'n cementsluier (ook wel voegsluier genoemd)? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan ontstaan zijn wanneer er tijdens het metselen specie tegen de gevel spat of door kalk en zouten dat uit de cementmortel valt. Een cementsluier komt erg vaak voor, omdat tijdens de bouw aanslag van cement vaak niet te voorkomen is. Het advies is wel om deze cementsluier zo snel mogelijk te laten verwijderen, want hoe langer u wacht met het schoonmaken van de muur of gevel, hoe lastiger het is om de cementsluier te verwijderen. Gebruik hiervoor geen middelen die zuren bevatten, hierdoor worden de vloeren of wanden juist dof. Laat het schoonmaken aan experts over voor het beste resultaat. Wij gebruiken door ons zelf ontwikkelde veilige producten. Na de behandeling bent u gegarandeerd af van de grijze waas en kunt u genieten van uw mooie gevel.

Bel: 026 2134499Contactformulier

Professionele kennis nodig bij cementsluier verwijderen

Op internet staan er veel trucjes en foefjes om cementsluier of betonsluier te verwijderen. U kunt dit natuurlijk uitproberen, maar u loopt het risico uw muur of gevel te beschadigen. De grijze waas verwijderen dient door een professioneel bedrijf te gebeuren, aangezien de techniek die gebruikt wordt per ondergrond en zelfs per steensoort kan afwijken. Professionele kennis is belangrijk om de oorzaak van de grijze waas uitvoerig aan te pakken. Zo wordt het gebruik van zuur op verschillende sites getipt, maar dit kan voor natuursteen juist erg gevaarlijk zijn. Gebruik ook geen krab gereedschap wat de stenen en gevels kan beschadigen. Voorkom dit door gebruik te maken van hardplastic krabbers. Neem tijd en aandacht voor een klus als deze of beter nog; vraag professionele hulp van VDR Gevelreiniging. Wij adviseren particulieren én bedrijven.

Cementsluier verwijderen zonder chemicaliën voor-na illustratie

Kies voor professionele reiniging van de grijze sluier

Bent u benieuwd naar onze oplossingen, mogelijkheden en de prijs? Dan kunt u vrijblijvend een gesprek inplannen. Tijdens dit kosteloze gesprek kunnen we een proefreiniging verzorgen, zodat u zelf met eigen ogen het eindresultaat kunt zien en vervolgens kunnen we een offerte opstellen. We kijken samen welke methode van reiniging geschikt is voor uw ondergrond. Daarnaast kunnen we u inzicht geven in de kosten voor het verwijderen van de cementsluier en eventueel het waterafstotend maken van uw gevel. Dit doen we door middel van impregneren. Dit is een duurzame oplossing tegen vocht en ander hardnekkig vuil.

Bel: 026 2134499Contactformulier Cementsluier verwijderen voor-na illustratie