VDR Gevelreiniging: Gevel reinigen, voegen en impregneren

Een fraai uitziende gevel is erg aantrekkelijk en trekt zeker ook klanten aan. Het straalt professionaliteit uit en u zult weer erg trots zijn op uw woning of bedrijfspand. Gevels krijgen namelijk heel wat te verduren in Nederland dankzij de regen, wind, vorst en zon. Dit alles zorgt voor veel aanslag op de gevel. Een beetje aanslag is niet schadelijk, maar wanneer het te lang blijft zitten kan het materiaal worden aangetast. Het reinigen is een vervelende klus om zelf uit te voeren, daarom raden wij het aan dit door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren. Wij kunnen alle soorten gevelaanslag verwijderen dankzij onze efficiënte reinigingsoplossingen. VDR Gevelreiniging is in de Benelux actief en we zijn gespecialiseerd in gevel reinigen, voegen en impregneren. We hebben duurzame oplossingen tegen onder andere:

 • Groene aanslag
 • Zwarte aanslag
 • Graffiti
 • Witte aanslag
 • Cementsluier (grijze waas, ook wel betonsluier of voegsluier genoemd)
 • Zoutuitslag
 • Peacocking (olieverkleuring)
Bel: 026 2134499Contactformulier

Gevels reinigen en voegen door een professionele gevelreiniger

Hoe weet u wanneer uw gevel toe is aan renovatie? Dat kunt u eenvoudig herkennen aan het afbrokkelen van het voegwerk, scheuren in het voegwerk of verzanding en poreusheid van de stenen. Oude voegen worden poreus naar verloop van tijd en zijn daarom nog aantrekkelijker voor vuil, aanslag, algen en mosgroei. Wij kunnen muren en gevels restaureren door middel van nieuw voegwerk. We verwijderen dan de voegen die in slechte staat zijn en voegen de muur opnieuw. Vervolgens impregneren we het oppervlak, waardoor uw gevels en buitenmuren vochtwerend worden. Een geïmpregneerde gevel laat immers geen water door en neemt ook geen water of vocht op. Hierdoor wordt het binnenklimaat gezonder, heeft viezigheid minder grip op de buitenmuren en blijft uw muur of gevel fraai.

Gevel renovatie

De voordelen van impregneren op een rij

Uw muur of gevel zal er niet alleen fraaier uitzien, ook het reinigen van buitenmuren gaat een stuk gemakkelijker wanneer de muur is geïmpregneerd. Andere voordelen van een buitenmuur of gevel impregneren zijn:

 • De muur en gevel worden waterafstotend
 • De muur en gevel worden schimmelwerend
 • Graffiti is na het hydrofoberen eenvoudiger te verwijderen
 • De muur en gevel worden brandvertragend; impregneermiddel werkt brandvertragend
 • De baksteen muur wordt beschermd tegen zure regen

Bovendien maken wij gebruik van een in eigen beheer ontwikkeld duurzaam impregneermiddel waar wij 25 jaar garantie op geven. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. U kunt rekenen op een goede service en vakbekwaamheid van onze professionele medewerkers.

Gevel gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd

Kies voor VDR Gevelreiniging

Wij werken met een reinigings- en impregneermiddel dat we zelf hebben ontwikkeld. We werken ook graag samen met leveranciers van hoogwaardige reinigingsproducten. Twijfelt u over het resultaat van gevelreiniging of het herstellen van voegen? Vraag naar een proefreiniging door onze vakmensen. Hierdoor krijgt u een goede indruk van ons werk en het resultaat. Wij komen graag bij u langs voor een kosteloze inspectie van de gevel en een oplossingsgericht gesprek. Bel onze adviseur voor een afspraak.

Bel: 026 2134499Contactformulier