Gevelreiniger en impregneermiddel kopen bij de specialist

Bij VDR Gevelreiniging gebruiken we diverse producten voor het reinigen of gevelrenovatie van een pand. Bij ieder pand kijken we eerst naar het materiaal en houden we hiermee rekening bij het kiezen van het product. Gaat u zelf aan de slag met het reinigen van uw gevel of buitenmuur? Dan moet u goed nadenken over het type muur, want dit is bepalend voor het kopen van een juiste gevelreiniger of impregneermiddelen. Een impregneermiddel is exact wat u nodig heeft met het Nederlandse klimaat, want zo beschermt u uw buitenmuren en gevel tegen regen, hagel, wind én zon. Dit alles heeft grote invloed op de staat van de muur of gevel, want slecht weer tast nu eenmaal de isolatiewaarde aan. Dankzij ons impregneermiddel brengt u een beschermlaag aan waardoor uw muren geen vocht meer door zullen laten. Hydrofoberen wordt toegepast bij steenachtige, poreuze materialen zoals kalkzandsteen, baksteen, voegmortel, pleisterwerk en beton. Wij bieden de producten die wij zelf gebruiken ook te koop aan, waaronder een hydrofobeermiddel en impregneermiddel. Vraag onze deskundige medewerkers welk product het beste is voor uw klus. De prijs voor deze producten vindt u verder op deze site.

Bel: 026 2134499Contactformulier

Impregneermiddel op waterbasis

Hoe weet u welk impregneermiddel u moet bestellen? Wanneer u een antwoord zoekt op deze vraag, is het belangrijk om naar de ondergrond en de samenstelling van het impregneermiddel te kijken. Heeft u kunststof kozijnen, kunststof dakbedekking, bitumen dakbedekking of veel beplanting rondom uw gevel? Kies dan voor een impregneermiddel dat op waterbasis is gemaakt. Impregneermiddelen die op basis van oplosmiddelen zijn kunnen de beplanting aantasten, en dat wilt u niet!

Impregneermiddel op basis van oplosmiddelen

Is uw muur of gevel al een keer geïmpregneerd 10 jaar geleden? Dan is de enige optie het kiezen voor een impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Impregneermiddelen op waterbasis hebben geen effect in dit geval. Een impregneermiddel op basis van oplosmiddelen heeft een diep indringend vermogen en laat bij het aanbrengen geen witte kleur of waas achter. De impregneermiddelen en hydrofobeermiddelen zijn makkelijk aan te brengen met een impregneerpomp of spuit.

Waarom moet u muren en gevels impregneren?

Wanneer u de muren gaat behandelen met een hydrofobeermiddel of impregneermiddel, zorgt u ervoor dat water minder makkelijk in het materiaal door kan dringen. U ziet het regenwater naar beneden sijpelen in plaats van intrekken in de bakstenen. Vochtinwerking op de gevel kan veel problemen opleveren, zoals:

  • Vochtschade
  • Kalkuitwassingen
  • Schimmel, mos of algengroei
  • Chemische corrosie
  • Zoutuitbloeïngen
  • Roestvlekken
  • Vervuilde gevels

Wij helpen u graag met het maken van de beste juiste keuze voor de aanschaf van gevelimpregneermiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste middel adviseren voor uw situatie. Vraag onze adviseurs telefonisch om advies of stuur een e-mail met duidelijke foto's. Wij staan graag voor u klaar.

Bel: 026 2134499Contactformulier