Laat uw gevel professioneel reinigen

Het reinigen van uw gevel kunt u natuurlijk zelf uitvoeren, maar het is veel beter en veiliger om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Onder andere voor het bereiken van lastige plekken en het verwijderen van hardnekkige aanslag, maar ook voor het bepalen welke methode en middelen er het beste kunnen worden toegepast. Onze vakmensen komen graag uw gevel eerst beoordelen en vervolgens reinigen op professionele wijze, zodat u 100% bent verzekerd van een prachtig eindresultaat. Bij gevel reiniging verwijderen we het vuil en de eventuele aanslag van gevels. Denk aan groene aanslag, zwarte aanslag, witte aanslag, kalk, mos, alg of graffiti. Het reinigen van gevels en buitenmuren wordt toegepast bij zowel particulieren als ook bij kantoren, winkels en bedrijfspanden. VDR Gevelreiniging staat dus klaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Bel: 026 2134499Contactformulier

Waarom is gevel reinigen belangrijk?

Gevels hebben heel wat te verduren in de buitenlucht. Denk aan zon, regen, wind, vorst en andere weersinvloeden waar ze aan blootgesteld worden. Hierdoor is het heel normaal dat muren na verloop van tijd vies worden. Dit kan onschuldig lijken, maar op de lange termijn kan vervuiling voor veel schade zorgen. Er kunnen onder andere scheuren ontstaan of het voegwerk wordt heel poreus. Daarnaast is het ook geen fraai aanzicht van uw gevel wanneer deze vervuild is. Denk ook maar eens aan ontsierend graffiti wat door een stel vandalen kan worden aangebracht. Dit kan de uitstraling flink bederven, al helemaal als dit de gevel van uw bedrijf is. Uw gevel of buitenmuur laten reinigen lost dit probleem snel op. Zo blijven de buitenmuren en gevel in goede conditie en kan de schade in de toekomst voorkomen worden.

Gevelreiniging bij particulier voor

Voor reiniging

Gevelreiniging bij particulier na

Na reiniging

Verschillende methodes om gevels te reinigen

Er bestaan een aantal verschillende methodes voor het reinigen van gevels. Wij kunnen uw gevel zandstralen (softstralen), chemisch reinigen, reinigen met stoom of hydrofoberen. Bij stoomreiniging worden hogedruk units gebruikt waarbij water en stoom een temperatuur van 130 graden Celcius hebben. Dit is een minder agressieve methode in vergelijking met softstralen. De kans op beschadiging is ook beperkter. Hydrofoberen wil zeggen dat we na het reinigen de gevel impregneren. Dankzij het doorzichtige impregneermiddel kan vervuiling van buitenaf zich niet meer hechten aan de ondergrond en wordt de muur minder vochtdoorlatend. Welke behandeling geschikt is voor uw buitenmuur of gevel is afhankelijk van de soort van vervuiling en de ondergrond. Dit is ook de reden dat u gevelreiniging aan professionals over moet laten omdat deze specialisten weten wat de beste behandeling is voor ieder type muur. VDR Gevelreiniging is actief in de gehele Benelux voor zowel bedrijven als particulieren.

Gevelreiniging bedrijfspand Gevelreiniging wooncomplex

Wilt u een specialist inhuren die de reiniging voor u uitvoert? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u graag eerst wat voorbeelden zien onze gespecialiseerde gevelreiniging? Neem een kijkje op onze website voor gerealiseerde projecten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie. Een proefstukje reinigen behoort ook tot de mogelijkheden, zo krijgt u een nog betere indruk van onze werkwijze en het resultaat. Vraag ons naar de kosten voor de beste gevelreiniging. Ons werkgebied omvat de gehele Benelux en inmiddels hebben we in diverse plaatsen in Nederland bij zowel bedrijven als particulieren de gevel een opfrisbeurt gegeven. Onder andere in:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Almere
 • Breda
 • Nijmegen
 • Den Bosch
 • Arnhem
Bel: 026 2134499Contactformulier