Heeft u vragen of een project waar wij u bij kunnen helpen?

Hoe doen wij het?

Korte metten met vuil, algen en aanslag op uw buitenmuren

Architectuur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een stad, een wijk, een straat en ook de uitstraling van uw eigen woning, kantoor of bedrijf. Bij de bouw wordt er nauwelijks bij stilgestaan dat stenen, cement en andere bouwmaterialen in de loop der jaren vervuildraken. Bij VDR Gevelreiniging denken we na over hoe we probleemloos en efficiënt gevelreiniging kunnen uitvoeren zodat gevels en muren langer hun beschermende functie en mooie uitstraling behouden.

Elke type gevelaanslag of geveluitslag verdwijnt met een van de efficiënte reinigingsoplossingen van VDR Gevelreiniging. Wij werken door heel Nederland en bieden duurzame oplossingen tegen:

  • Zwarte aanslag
  • Groene aanslag
  • Witte aanslag
  • Graffiti
  • Zoutuitslag
  • Cementsluiter
  • Peacocking (olieverkleuring)

 

Hoogwaardig antwoord op vuile gevels

Wilt u weer een schone gevel die beschermd is tegen vuil en invloeden die buitenmuren bedreigen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar een stukje proefreiniging, uitgevoerd door een van onze vakmensen. Wij werken met door onszelf ontwikkelde reinigings- en impregneermiddelen waar wij tot wel 25 jaar garantie geven. Wij werken graag samen met andere professionals in de vorm van leverancier van hoogwaardige reinigingsproducten en toepassingen. Bekijk voor meer informatie onze pagina ‘Producten’.

Gevelreiniging en gevel impregnatie

Onze methoden zijn gebaseerd op dieptereiniging zodat niet alleen vuil, maar ook micro-organismen als schimmels, algen en bacteriën gedood worden. U kunt de dieptereiniging als opzichzelfstaande behandeling laten uitvoeren of combineren met impregnatie. Dit laatste heeft als groot voordeel een zeer duurzaam resultaat. En zeker niet onbelangrijk: een gecombineerde aanpak werk kostenbesparend omdat de behandeling binnen één afspraak gerealiseerd wordt.

Hydrofoberen

Hydrofoberen is een vorm van impregneren. Er zijn meerdere type producten die geschikt zijn om het juiste doel, het waterafstotend maken van muren, te bereiken. Onder andere door goed te kijken naar het te bewerken materiaal bepalen we het juiste producten.

Uniek: 25 jaar garantie!

Door de jarenlange ervaring zijn wij nu in staat om u gedurende 25 jaar een volledige garantie te geven op het vochtwerend vermogen van uw gevel. Dit is uniek in Nederland en wij kunnen dit ook alleen doen omdat wij exact weten welk hydrofobeermiddel voor uw pand het beste is.

Gevel dieptereiniging

Bij poreus materiaal als stenen en voegen wordt door middel van dieptereiniging vuil en ontsierend micro-organisme als algen grondig aangepakt. Door na het reininginsproces de gevel te laten impregneren wordt de aanhechting van nieuwe aanslag langdurig beperkt. Het resultaat is een duurzaam mooie gevel.

Meer informatie 

Wilt u kennismaken met onze gespecialiseerde gevelreiniging? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie van de gevel en een informatief, oplossingsgerecht gesprek. We kunnen een proefstukje voor u schoonmaken zodat u zowel een indruk krijgt van onze werkwijze, als van het reinigingsresultaat. Bel ons voor een afspraak!

Reiniging met soft torbo stralen

Deze werkwijze wordt vaak gebruikt bij vergrauwing. Dit is niet op te lossen met VD10.

VD10 Reiniging

VD10 is ons eigen standaard product waarmee wij voornamelijk witte uitslag verwijderen.

Hydrofoberen en impregneren

Wij zorgen er hiervoor dat de gevel waterafstotend wordt. Met gebruik van VD20W, VD20KW en VD20WL.

Peacocking

.

Contact

Heeft u vragen en/of een project waar wij u bij kunnen helpen?