Verwijderen van graffiti, groene en zwarte aanslag

Duurzaam graffiti, algen en roet van gevels verwijderen

Groen aanslag op gevels verwijderen

Hebben uw buitenmuren of de gevel van uw pand te lijden onder groene aanslag? Groen aanslag is een teken dat algen, mos en/of schimmels zich in de muur hebben genesteld. Deze organismen houden van vocht, en groene aanslag op gevels en muren vind je dan ook terug aan de schaduwzijden. Wij kunnen groene aanslag professioneel voor u verwijderen. Onze methodiek en onze producten zijn een duurzame oplossing tegen mosgroei, schimmels en algen, waardoor muren weer een representatieve uitstraling krijgen.

Hoe gaan we te werk bij groen aanslag verwijderen van gevels?

Groen aanslag wordt verwijderd met een zuuroplossing of met een stoomreiniging. Beide methoden zijn vriendelijke voor bouwmateriaal als stenen en stucwerk, maar zeer effectief tegen groene aanslag. Nadat de gevel of de buitenmuren zijn ontdaan van groene aanslag kunnen we deze behandelen met een speciaal impregneermiddel. Hierdoor wordt het bouwmateriaal vuil- en vochtwerkend waardoor algen, mossen en schimmels hun ideale leefmilieu ontnomen wordt. Het resultaat is een langdurig mooie gevel en muren die vrij zijn van groene aanslag. Na het reinigen van de gevel zullen wij de gevel impregneren, hierdoor ontstaat er een blijvend schoon resultaat. Heeft u groene aanslag op hout? Ook deze kunnen wij door middel van dieptereiniging voor u verwijderen.

Zwarte aanslag op gevels verwijderen

Zwarte aanslag op de buitenmuur ontstaat in de meeste gevallen door roet dat zich in de loop der tijd op de gevel en muren heeft gehecht. Zwarte aanslag aan de schaduwzijde van een pand wordt vaak veroorzaakt door schimmels. Beide soorten zwarte aanslag kunt u door ons duurzaam van gevels en muren laten verwijderen. De methodiek die we hiervoor inzetten, is afhankelijk van het bouwmateriaal en de graat van vervuiling. Net als bij het verwijderen van graffiti kunnen we zwarte aanslag verwijderen met behulp van stoom, biologisch afbreekbare producten en door middel van stralen. Welke methode voor uw pand het beste is wordt bepaald aan de hand van observatie en onderzoek van onze medewerkers. U kunt er ten alle tijden vanuit gaan dat elke methode veilig is voor uw pand, maar zeer effectief tegen vervuiling.

Graffiti verwijderen

Voor de een is graffiti kunst, voor de ander een ergernis. Wilt u graffiti van uw woning of pand laten verwijderen, dan bieden wij een u een aantal zeer effectieve methoden. Aan de hand van het materiaal waarop de graffiti is aangebracht wordt het juiste reinigingsplan opgesteld en uitgevoerd.

Stoom, stralen of chemische reiniging

Wij verwijderen graffiti met behulp van stoomcleaning, door middel van stralen of met behulp van chemische reiniging. De juiste methode wordt afgestemd op de te behandelen ondergrond. Stoomcleaning is een warmte methode die werkt op basis van zeer heet water dat onder hoge druk de verf verwijderd. Een eveneens effectieve aanpak om graffiti te verwijden is het verwijderen van de verf met straalgrit hierbij wordt geen warmte gebruikt, maar de kracht van zandstralen. Hierbij wordt het materiaal van de muur of gevel niet aangetast. Door middel van chemische reiniging wordt de verf verwijderd met een biologisch afbreekbare, chemische producten.

Anti graffiti coating

Om een nieuwe graffiti laag te voorkomen brengen we een anti graffiti coating aan. Met deze coating kan verf zich net meer op de ondergrond hechten.

Kosten

Voor een juiste kostenberekening dienen we rekening te houden met de aard van het te reinigen materiaal, de gradatie van vervuiling, het aantal m2 en of het gaat om laagbouw of hoogbouw. Wij doen u dan ook graag een prima kostenvoorstel aan de hand van door u verstrekte gegevens. Wilt u meer weten over onze oplossingen, een kleine testschoonmaak aanvragen of met een van onze adviseurs een plan van aanpak bespreken? Neem dan contact met ons op.