Voegwerk van uw woning of pand professioneel herstellen

VDR Gevelreiniging is niet alleen gespecialiseerd in gevelreiniging, maar ook in het herstellen van voegwerk en het impregneren van gevels. Begint uw voegwerk te scheuren of af te brokkelen? Dit is een teken dat uw voegwerk aan renovatie toe is. De functie van voegwerk is het metselwerk te beschermen tegen alle weersinvloeden. Daarnaast is het voegwerk zichtbaar en is het dus ook bepalend voor de uitstraling van de gevel. Wij zijn in staat om uw oude voegwerk te renoveren en de nieuwe voegen te impregneren. Impregnatie zorgt ervoor dat de gevel vocht- en vuilwerend wordt. Wij nemen de gevel professioneel onder handen en kunnen zorgdragen voor het hele proces van gevelrestauratie. Van gevelreiniging, het uitslijpen van voegen tot het hervoegen van buitenmuur of gevel voor een verbluffend resultaat.

Bel: 026 2134499Contactformulier

Voegwerk van elk type bouw herstellen

Wanneer oude voegen poreus worden, worden deze nog sneller aangetast door vuil, algen en aanslag. Wij kunnen de voegen die in slechte staat zijn verwijderen en vervangen door nieuwe voegen. Na het aanbrengen van een impregneermiddel zijn de voegen voor bijna 10 jaar beschermd tegen vocht en andere vervuilende aanslag. VDR Gevelreiniging is gespecialiseerd in gevelrestauratie en onze vakmensen zijn in staat ieder type metselwerk of stucwerk te renoveren. Of het nu gaat om monumentale panden, een jaren 30 woning, school of modern kantoorpand. U kunt vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring en we weten zeker dat we u een passend advies en dito prijs kunnen geven. Laat uw voegwerk vervangen en verbeter de uitstraling van uw gevel.

Voegwerk gevel herstellen

Voegen herstellen: welke voegsoort kiest u?

Wij kunnen het voegwerk van gevels op een professionele wijze uitslijpen, herstellen en impregneren. We denken graag met u mee welke voegsoort en welk materiaal het best geschikt is voor uw woning of pand. De meest voorkomende voegsoorten zijn:

  • Snijvoeg (gesneden voeg)
  • Knipvoeg (geknipte voeg)
  • Daggestreep voeg (daggesnede)
  • Doorgestreken voeg (platvol/glad)
  • Glad, met verdiepte voeg (terugliggende voeg)
  • Glad, licht verdiepte voeg (terugliggende voeg)
  • Schaduwvoeg
  • Borstelvoeg (kamwerk, platvol)
Voegwerk gevel herstellen

Werkwijze VDR Gevelreiniging

Wilt u het bestaande voegwerk van uw gevel laten renoveren of impregneren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om tot de beste oplossing voor de gevel van uw huis of pand komen. Een vrijblijvende offerte van de kosten van voegwerk vervangen of een proefstuk behoren tot de mogelijkheden. Stuur ons meer informatie over uw pand en wij beoordelen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bel: 026 2134499Contactformulier