Toe aan professionele gevelrenovatie? Bij VDR Gevelreiniging bent u aan het juiste adres

Begint uw voegwerk los te laten of zit er een klein scheurtje in uw gevel? Paniek! Want de voorgevel is het visitekaartje van uw huis of bedrijfspand. Bovendien is een beschadigde gevel niet goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zult u binnen de kortste keren de negatieve consequenties hiervan ervaren. Een juiste en professionele gevelrenovatie verlengt de levensduur aanzienlijk en zorgt ook voor een waardevermeerdering van uw pand. Redenen genoeg om VDR Gevelreiniging in te schakelen. Tijdens een inspectie beoordelen we wat de beste aanpak is voor uw gevel en kunnen we de prijs bepalen. VDR ondersteunt u graag bij uw keuze en plan van aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Voegwerken
 • Dakreiniging
 • Complete gevelrenovatie
 • Voegwerk vervangen
 • Lood vervangen
 • Torbo softstralen
 • Impregneren
 • Graffiti verwijderen
 • Stoomreiniging
 • Complete gevelrenovatie woningstichting
 • Advies rapportages woningstichting
 • Herstel scheuren en vorstschade gevels
Bel: 026 2134499Contactformulier

Een typische gevelrenovatie bestaat vaak uit voegwerk vervangen, gevelreiniging, impregneren en het schoonmaken en opruimen. Met VDR Gevelreiniging haalt u deskundigheid in huis en bent u er zeker van dat uw gevel er over 10 jaar nog steeds goed uitziet.

Kerk voor professionele gevelrenovatie

Voor renovatie

Kerk na professionele gevelrenovatie

Na renovatie

Gevel renoveren door dé gevelspecialist uit Geldermalsen

Een gevel renoveren is aan te raden wanneer de gevel ineens gebreken begint te vertonen. VDR Gevelreiniging is gevestigd in Geldermalsen en werkzaam door geheel Nederland, België, Duitsland en Noord Frankrijk. Ziet u gebreken aan uw gevel? Trek dan snel aan de bel want als de schade de mogelijkheid krijgt om te verergeren, kan dit leiden tot nog meer extra kosten of zelfs tot onherstelbare schade. Schakel ons in voor een professionele gevelrenovatie.

Gevelrenovatie: kies voor kwaliteit

Een pand renoveren vraagt om specialistische kennis, zeker als het de buitenmuren en dus gevelrenovatie betreft. Het aanzicht is erg bepalend en daarom wilt u de renovatie zo goed mogelijk laten uitvoeren. Onze medewerkers begrijpen dit volkomen en zetten zich in voor het allerbeste eindresultaat. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen. Gevelrenovatie en gevelrestauratie laat u niet zomaar aan iedereen over. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij werken volgens de wettelijke huidige richtlijnen en zijn ook VCA-gecertificeerd. Daarnaast gebruiken we de beste materialen en middelen (die we zelf ontwikkelen) en de modernste technieken. Wij geven zelfs 25 jaar garantie op onze producten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor gevelrenovatie, wij vertellen u hier graag meer over. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor de kosten of ons op bezoek laten komen voor een grondige inspectie voordat u de gevel laat renoveren.

Bel: 026 2134499Contactformulier