Gevel stoomreiniging


Dieptereiniging voor gevels en muren met langdurig effect

Stoomreiniging en stoom dieptereiniging is een effectieve methode om gevels, muren, maar ook houtwerk en glas langdurig te ontdoen van vuil, mos, schimmels, roet en graffiti. Er wordt bij deze methodiek onder hoge druk gewerkt met een stoomtemperatuur van140 graden Celsius. Stoomreiniging of stoom dieptereiniging wordt ingezet voor het reinigen bij lichte tot matige vervuiling.

Gevel stoomreiniging

De hoge temperaturen waarmee gewerkt wordt is schimmel- en bacteriëndodend. De druk waarmee gewerkt wordt zorgt voor een krachtige verwijdering van het vuil. Voor een langblijvend effect worden gevels en muren na het reinigen voorzien van een vocht- en vuilafstotend impregnatiemiddel.

De juiste aanpak bij de ondergrond

Hout, voegen, metselwerk, stenen en stucwerk zijn, afhankelijk geschikt om te reinigen met stoom. Voor we uw gevel of muren gaan reinigen komt een van onze adviseurs altijd het pand inspecteren welke reinigingsmethode het beste is. Indien gewenst wordt een proefstukje gemaakt zodat u direct een beeld krijgt van het effect van onze gevel reinigingsmethoden.

Kiezen voor VDR Gevelreiniging

Wij werken op basis van 25 jaar ervaring. Onze gedegen kennis uit zich in uitstekende gevelreinigingsdiensten en een uitstekende service. Ook ontwikkelden wij onze eigen, unieke schoonmaakproducten en impregneerproducten op welke wij een al even unieke 25 jaar garantie geven.

Stoort u zich aan de uitstraling van uw pand wegens een vervuilde gevel of vervuilde muren? Wij bieden de juiste duurzame oplossing bij elk type gevelreiniging. Bel ons voor een afspraak!